نمایش دادن همه 6 نتیجه

نمایش فیلترها

بارگذاری محصولات بیشتر

چرا شکر پنیر؟

این روزها ذائقه افراد تغییر کرده است. دیگر خوردن چای و دمنوش ها با قند مرسوم نیست. اگر به دنبال یک خوردنی جذاب به عنوان میان وعده با چای یا دمنوش هستید به شما نقل و شکر پنیر را پیشنهاد می کنیم.

برای آشنایی بیشتر با شکرپنیر و دانستن اینکه شکر پنیر چیه و باید در خرید شکر پنیر چه نکاتی را مد نظر قرار داد، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

 شکر پنیر چیست؟

برای این که بدانیم شکر پنیر چیست بهتر است ببینیم شکر پنیر از چی درست میشه. شکر پنیر از ترکیب قند، آب و مقدار کمی آرد تهیه می شود.

شکر پنیر به عنوان یک میان وعده انرژی زا در بسیاری از مهمانی ها یا محل کار ایرانیان مرسوم است. معمولاً شکر پنیر را همراه با نوشیدنی های گرم میل می کنند و در عید ها و مراسمات و شادی ها به عنوان شیرینی از شکر پنیر استفاده می شود.

در بسیاری از فروشگاه هایی که برای خرید شکر پنیر مراجعه می کنید ممکن است این محصول را تحت عنوان نقل شکر پنیر ببینید. از این عنوانی که شاید زیاد هم مرسوم نباشد تعجب نکنید. تفاوت نقل و شکر پنیر زیاد نیست.

شکر پنیر نسبت به نقل نرم تر است و به اعتقاد خیلی از تیسترهای حرفه ای میزان شیرینی شکر پنیر باید کمتر از نقل های معمولی باشد. در بسیاری از کارگاه های شیرینی پزی که به تهیه شکر پنیر و نقل اقدام می کنند، میزان آرد اضافه شده به شکر پنیر نسبت به نقل بیشتر است و شاید همین امر هم موجب کاهش طعم و مزه این محصول دوست داشتنی می شود.

از نظر انواع شکر پنیر می تواند شکر پنیر ساده باشد یا از انواع طعم دار آن. از انواع شکر پنیر طعم دار احتمالاً نام هایی چون شکر پنیر زعفرانی، شکر پنیر زنجبیلی، شکر پنیر دارچینی، شکر پنیر نعنایی، شکر پنیر لیمویی و شکر پنیر نارگیلی نام های آشنایی باشند که در مورد این محصول شنیده باشید.

افزودن طعم های متفاوت و عصاره های خوشبو به شکر پنیر ضمن دادن تنوع مزه به این محصول تنوع رنگی نیز به آن می دهد. می توانید شکر پنیر را به صورت شکر پنیرسفید یا شکر پنیر رنگی در مراکز شکر پنیر فروشی پیدا کنید.

اضافه کردن موادی چون گل محمدی، زنجبیل، کنجد و … به شکرپنیر تنها به دلیل تنوع محصول و افزایش فروش نیست بلکه این مواد خواص دارویی دارند که می توان در هنگام خرید به آن ها توجه کنید و شکر پنیری مطابق طبع و ذائقه خودتان انتخاب کنید. در این صورت علاوه بر لذت طعم شیرینی از خواص آن نیز بهره مند خواهید شد. در ادامه به خواص چند نوع شکر پنیر معروف موجود در بازار پرداخته می شود.

خواص شکر پنیر گل محمدی

گل محمدی از زمان های قدیم در طب ایرانی به عنوان ماده ای انرژی زا، نشاط آور، ضد خستگی و استرس یاد شده است. استفاده از عصاره گل محمدی در تقویت قلب و عروق و به عنوان مسکن درد و التهاب در طب به اثبات رسیده است. شکر پنیر گل محمدی در واقع شکر پنیر ساده ای است که برگ های تکه شده و صورتی و خوش رنگ گل محمدی به خمیر اولیه شکر پنیر ساده اضافه شده است. رنگ زیبا و طعم و بوی خوب شکر پنیر گل محمدی با ذائقه اغلب ایرانیان سازگاری دارد. شکر پنیر گل محمدی به عنوان شکر پنیر صادراتی محبوب نیز شناخته می شود.

خواص شکر پنیر زنجبیلی

زنجبیل یکی از گیاهان دارویی موثر در طب سنتی به شمار می رود. از جمله خواصی که برای زنجبیل ذکر شده است می توان به کمک به گردش خوب در بدن و کمک به دستگاه گوارش اشاره کرد. علاوه بر این زنجبیل در تقویت هوش و حافظه و کمک به مغز و کاهش مشکلات ریوی و تنفسی هم موثر است.

در دوران کرونا خاصیت آنتی اکسیدانی زنجبیل و کمک به افزایش سیستم ایمنی بدن موضوعی بود که برای چند سال سر زبان ها بود. قند و شکر مصنوعی به خودی خود سبب ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود اما تولید کنندگان باهوش شکر پنیر زنجبیلی با افزودن زنجبیل به شکر پنیر ضمن هدف قرار دادن سایر ویژگی های خوب و خواص درمانی زنجبیل این ضعف را از این خوراکی خوشمزه گرفته اند و محصولی جدید به نام شکر پنیر زنجبیلی به جهان معرفی کرده اند.

شکر پنیر زنجبیلی کمی مزه تند و تیز دارد و معمولاً به عنوان یکی از تنقلات میان روز استفاده می شود. توصیه می کنیم شکر پنیر زنجبیلی را به جای نوشیدنی های داغ به صورت تنها یا با نوشیدنی های سرد و خنک میل نمایید. طبع شکر پنیر به خودی خود طبعی سرد است که زنجبیل می تواند یک مکمل خوب و پر فایده برای شکر پنیر باشد.

خواص شکر پنیر هل دار

شکر پنیر با طعم هل یکی از فرآورده های معروف سازندگان هنرمند شکر پنیر است. نباید خواص بسیار زیاد هل را دست کم گرفت. هل دارای خاصیت ضد سرطان و ضد التهابی است. هل از رخم معده پیشگیری می کند و در درمان بسیاری از بیماری های گوارشی عصای دست طبیبان سنتی بوده است.

امروزه اثبات شده است که هل روی سندرم متابولیک تأثیر می گذارد و به همین دلیل نیز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. شکر پنیر هل، با اضافه کردن پودر هل و در برخی موارد هم با اضافه کردن عرق هل به خمیر مایه اولیه شکر پنیر ساده بدست می آید.

عطر و طعم بی نظیر شکر پنیر هل دار چیزی است که نمی توان آن را در قالب نوشته وصف کرد بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم حتماً آن را برای یک بار هم که شده با چای عصرگاهی امتحان کنید اطمینان دارم از آن پس خرید شکر پنیر هل دار پایه ثابت نشست های عصرگاهی شما خواهد شد.

تفاوت شکر پنیر و قند

تا قبل از این که قند های رنگی به بازار بیاید و در مهمانی ها و مراسم خواستگاری مرسوم شده و مورد استفاده خانواده ها قرار گیرد می توان گفت تفاوت مهم شکر پنیر و قند در شکل ظاهری و تنوع رنگی است که در شکر پنیر های موجود در بازار دیده می شود ولی فقط قند را به یک صورت ساده می توان خریداری کرد. اما امروزه قند های رنگی و طعم دار این تفاوت را کم رنگ کرده است.

یکی دیگر از تفاوت های قند و شکر پنیر در افزودن موادی مانند اسید سیتریک یا مواد طعم دهنده به شکر پنیر طعم آن را متفاوت کرده است. از سوی دیگر بافت شکر پنیر به دلیل افزودن آرد به آن نرم تر از بافت قند است و این دیگر فرق قند و شکر پنیر است. در قند دانه های بلوری شکر به وضوع دیده می شود ولی در شکر پنیر چون این محصول را از خمیری که از ترکیب مواد مختلف است تهیه کرده اند به هیچ عنوان بلور های شکری قابل رویت نیست.

این سوال که کدام بهتر است؟ شکر پنیر یا قند شاید بیشتر به ذائقه و سلیقه افراد بستگی داشته باشد. به لحاظ سلامت و کالری در حجم یا مقدار مصرفی برابر تفاوت چندانی بین این دو محصول وجود ندارد.

اما شکر پنیر به دلیل افزودنی هایی مثل پسته، کنجد، هل یا زعفران خوش طعم تر و مفید تر است. پس در پاسخ به این سوال که شکر پنیر بهتر است یا قند پیشنهاد ما البته شکر پنیر است، علی الخصوص شکر پنیر های طعم دار.

شکر پنیر سوغات کجاست

اغلب افراد بر این باورند که شکر پنیر سوغات شهر های خراسان شمالی علی الخصوص بجنورد است. در شهر بجنورد به شکر پنیر آبنبات هم گفته می شود اما تفاوت شکر پنیر و آبنبات در این است که آبنبات تنها از شکر ساخته می شود و بافت سخت تری دارد.

اما در ترکیب شکر پنیر افزودنی هایی مانند اسید سیتریک، آرد و طعم دهنده هایی مانند هل و زعفران و دارچین و … هم استفاده می شود و بافت نرم و تردی دارد. در این که شکر پنیر مال کجاست اختلاف نظر وجود دارد.

این خوراکی خوشمزه و البته پر کاربرد به قدری جذاب است که از شکر پنیر تویسرکان و شکر پنیر تهران گرفته تا شکر پنیر مراغه، شکر پنیر اصفهان و شکر پنیر بیرجند واژگان غریبه ای نیستند و نام شکر پنیر را در کنار نام بسیاری از شهر های ایران به عنوان سوغات می توان یافت.

معروف ترین شهر هایی که شکر پنیر تولید می کنند، شهر های استان خراسان شمالی هستند. شکر پنیر بجنورد و شکر پنیر نیشابور شهرت بیشتری دارند و به عنوان یک محصول صادراتی مورد استفاده قرار می گیرند. البته ممکن است به اشتباه شکر پنیر تولید شده در شهر های خراسان شمالی را شکر پنیر مشهد بشناسند اما واقعیت این است که محصولی که تحت عنوان شکر پنیر در شهر مقدس مشهد به عنوان شکر پنیر به فروش می رسد شکر پنیر نیشابور یا شکر پنیر بجنورد است.

شکر پنیر شیرازی یکی دیگر از شکر پنیر های معروف ایران است. این شکر پنیر دارای بافت لطیفی می باشد و معمولاً با عصاره گل محمدی درست می شود.

شکر پنیر ملایر دستور تهیه کمی متفاوتی دارد. برای تهیه شکر پنیر ملایری از شیره انگور در ترکیبات شکر و آب استفاده می شود و طعم متفاوتی به این محصول می بخشد. این شکر پنیر رژیمی برای آن دسته از افراد که ممنوعیتی در مصرف زیاد قند و شکر دارد گزینه مناسبی است.

شکر پنیر نقل نیست اما از آن جا که شهر های آذری نشین ایران علی الخصوص تبریز، ارومیه و اردبیل از دیر باز تا کنون به قنادی در شاخه نقل و آبنبات مشغول هستند شکر پنیر تبریز، شکر پنیر ارومیه و شکر پنیر اردبیل یکی از سوغاتی هایی است که اگر به شمال غرب کشور سفر کردید می توانید برای خانواده و دوستان و آشنایان خود به ارمغان آورید.

خواص شکر پنیر

در این بخش در مورد خواص شکر پنیر موضوعاتی عنوان می گردد اما باید به این نکته توجه داشت که مصرف بیش از حد قند و مواد قندی برای سلامتی انسان مضر است اما با توجه به دلایل زیر استفاده از شکر پنیر به جای قند برای افرادی که قادر به کنار گذاشتن قند نیستند توصیه می شود.

شکر پنیر از شکر خالص یا ساکارز تهیه می شود بنابراین ناخالصی های شکر که در قند یا محصولات قندی وجود دارد در این محصول کمتر است. با توجه به این که در تهیه شکر پنیر مواد اولیه آن مورد فرآوری قرار می گیرد مولکول های مضر شکر در این فرآورده بازآفرینی می شوند در نتیجه راحت تر تجزیه می شوند. از طرف دیگر با افزودن مواد دارویی مانند زعفران، هل و دارچین به شکر پنیر این محصول دارای خواص درمانی نیز می شود.

شکر پنیر خواص متفاوتی از بسیاری از شیرینی هایی که مصرف می کنیم ندارد اما شکر پنیر مغزدار یا شکر پنیر پسته داستان متفاوتی دارد. این محصول بسیار مقوی است و میان وعده خوبی برای کودکانی که عاشق شیرینی و شکلات هستند به شمار می رود. شکر پنیر شکلاتی هم ممکن است یکی دیگر از محصولاتی باشد که به مذاق بجه ها خوش بیاید و خاصیت بیشتری نسبت به شکلات های بازاری دارد.

برای پاسخ به این سوال که آیا شکر پنیر چاق کننده است بهتر است ابتدا میزان کالری شکر پنیر را مورد بررسی قرار دهیم. به طور متوسط هر 100 گرم شکر پنیر دارای 361 کیلو کالری انرژی است. توجه داشته باشید که همین مقدار  60 کیلو کالری انرژی دارد. حالا که فهمیدیم که شکر پنیر چقدر کالری دارد بهتر است در مصرف آن دقت داشته باشیم. با این میزان کالری قطعاً شکر پنیر یک محصول چاق کننده محسوب می شود.

خرید شکر پنیر

اگر قصد خرید شکر پنیر را دارید یکی از فاکتور های مهم در انتخاب مرکزی که می خواهید از آن خرید کنید قیمت شکر پنیر است. درست است که شکر پنیر قیمت بالایی ندارد اما در هر خریدی قیمت معیار مهمی است.

قیمت شکر پنیر به این که شما این محصول را برای مصرف روزانه و خانگی می خواهید یا این که فروشنده ای هستند که می خواهید به صورت عمده خرید کنید، بستگی دارد. شما اگر یک مجموعه پخش باشید و بخواهید در زمینه پخش شکر پنیر فعالیت کنید خرید شما بین دو بازه گفته شده قرار می گیرد.

شکر پنیر در کرج و تهران به هر دو صورت عمده و خرده فروشی خرید و فروش می شود. واضح است که قیمت شکر پنیر عمده کمتر از قیمت آن در حالت خرده فروشی است. خرید شکر پنیر عمده در بازار بزرگ تهران بیشتر از سایر مناطق پایتخت گزارش شده است.

آمار از بازار فروش این محصول نشان می دهد که شکر پنیر در تهران به صورت فله ای خیلی مورد استقبال قرار نگرفته است. قیمت شکر پنیر فله به دلیل حذف هزینه های بسته بندی مناسب تر است اما به دلیل اعتمادی که به تاریخ های تولید درج شده روی بسته های این محصول هست تهرانی ها ترجیح می دهند آن را به صورت بسته بندی خریداری نمایند.

در خرید شکر پنیر ضمن بررسی گواهی های سلامت محصول و تاریخ تولید به سالم بودن بسته بندی دقت نمایید. ورود و خروج هوا به داخل بسته بندی این محصول ضمن آلوده کردن آن به انواع میکروب ها باعث خشک شدن شکر پنیر می شود. یادتان باشد بعد از تهیه آن را در ظروف درب دار نگهداری کنید تا برای مدت زمان طولانی تری قابل استفاده باشد چرا که شکر پنیر بعد از 24 ساعت در معرض هوا بودن سفت و غیر قابل خوردن می شود.

ارتباط با ما
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت