مواد لازم برای پولکی کنجدی
شکر ۱لیوان
کنجد بو داده شده ۲قاشق غذا خوری
هل (کمی)
طرز تهیه پولکی کنجدی
ماهیتابه تفلون رو می زارین کاملا داغ بشه بعد. شکرها رو می ریزیم و بهم نمی زنیم تا کاملا به اصطلاح آب بشه و بعد تند تند بهم می زنیم البته زیر شعله رو کم کنید که نسوزه. وقتی همه شکرها آب شدن و یه مایع صاف به دست اومد کنجد هار و می ریزیم و زیر تابه رو خاموش می کنیم و بعد به هر شکل که دوست داشتیم می ریزیم تو یه سینی استیل و می زاریم کامل خنک بشه. کسانی که با قاشق و تابه که مواد بهش چسبیده و جدا نمیشه مشکل دارند یه مقدار آب بریزند داخل تابه و قاشق و بگذارند روی گاز تا یک کم بجوشد. براحتی تمیز می شود.
نکات تکمیلی در مورد پولکی کنجدی
پولکی کنجدی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
پولکی کنجدی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .